Masterclass: Kunst van het Observeren
Een prikkelende en inspirerende Masterclass van 2 dagdelen voor u en uw organisatie om een scherpe focus te ontwikkelen.
Het bijzondere van deze masterclass is dat mensen hun persoonlijke en professionele vaardigheden in een onbekende situatie inzetten: het kijken naar kunst. Hierdoor leer je sneller, beoordeel je beter en gaat je communicatie vooruit.

Het is uit diverse neurologische onderzoeken gebleken dat kijken naar kunst goed is voor het menselijk brein. Mensen die kunst observeren ontwikkelen een scherpe focus.

Na de masterclass ervaren mensen een scherper beoordelingsvermogen wat hen helpt bij drukke en complexe werksituaties. Deze masterclass is o.a. bedoeld voor mensen met een beroep in de frontlinie van de maatschappij. Beroepen die veel informatie moeten verwerken en beoordelen binnen een korte tijd zoals o.a. artsen & verpleegkundigen, politieagenten & rechercheurs, stewardessen, douaniers, bewakers, geneeskundestudenten en leerlingen in examentijd.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail mij en download de brochure met alle informatie over o.a. de invulling van de Masterclass en prijzen.