Tarief online tours:

Starttarief € 90,- voor 1-6 pers. Iedere persoon meer is € 15,- extra.   Bedrijven en instellingen hebben andere tarieven.                                                                                                                                            Neem contact met mij op voor een boeking: rolf@artwatch.nl / 06-26178977

Tarief museum privé tour:

1-2 pers. € 130- / 3-4 pers. € 150,- / 5 -6 personen: € 175,- / 7-8 personen: €200,-                                                                                                                                                                                                                       Prijs is excl. entreekaarten. Kinderen tot en met 18 jaar hebben gratis entree museum.                                                                               

Wil je een datum & tijd inplannen, neem dan contact met me op: rolf@artwatch.nl.

Cadeau

Iets te vieren en weet je niet wat voor cadeau je moet geven? Geef dan een rondleiding cadeau in het Rijksmuseum of het Van Gogh.                                                                                                               Je krijgt van mij een speciale brochure die je in een envelop aan de jarige kan geven. Dit cadeau blijft een jaar geldig.