“Hij vertelt precies
de dingen die je niet wist,
maar wel wilt horen of zien.”

“Beste Vincent, we kregen een zoon,
en vernoemde hem naar jou:
Vincent Willem.”

Artwatch geeft nu online Vermeer tours.              

Samen aandachtig kijken naar kunst geeft veel mensen inspiratie.                          Met groot succes heb ik al veel mensen online rondgeleid langs: Caravaggio – Bernini,  de meesterwerken van Van Gogh én Vermeer!

‘Zeer plezierige en entertainende virtuele art tours.’ (Cedric – Melbourne)

Online  tours biedt jou:

– Inspirerende kunstcolleges van 1,5 uur.                                                                                         – Virtuele ontdekkingstocht met de mooiste details.                                                               – Perfecte afsluiting voor een online congres of vergadering.                                            – Voor kleine én grote groepen. Privé of zakelijk.

Wil jij ook geïnspireerd worden?  Ga dan met mij mee.

Boeken kan via rolf@artwatch.nl  of app naar 06-26 178 977

Wees origineel en geef een rondleiding cadeau!
Is er iets te vieren en weet je niet wat voor cadeau te geven? Geef dan een rondleiding in het Rijksmuseum of Van Gogh cadeau.                                                                                                                                                                                                                     Ik zorg voor een mooie flyer die je in een envelop kunt doen en aan de jarige kan geven. Succes verzekerd!