Rondleidingen voor bedrijven

Met je collega’s voor de Nachtwacht krijg je de meest uiteenlopende vragen & reacties: Zat Rembrandt er zelf niet in? Waarom is dit nu zo bijzonder? Wie is dat meisje met die kip aan haar riem? Wat is het waard? Samen naar kunst kijken is de beste manier van teambuilding voor je bedrijf. Het versterkt de onderlinge band. Je ziet samen net even die andere details die niet eerder opvielen. Je wordt hierdoor meer alert, gaat scherper denken en betere beslissingen nemen.

Dit top uitje maakt altijd een koppeling naar de branche waar je in werkt. Een team verpleegkundigen van het LUMC vroeg naar de erbarmelijke hygiëne van de Gouden Eeuw. Met internationale managers maakte ik de connectie tussen de Nederlandse kunst en die in hun eigen land. Dertien beauty journalisten wilden alles weten over de stijl ontwikkeling van de kleding in de Gouden Eeuw. Kortom, voor elk wat wils.

Je kan deze tour met van alles combineren: een ontbijt, een lunch, een borrel, een diner of zelfs een boottocht door de grachten van Amsterdam. Bel of mail voor een prijsopgave: rolf@artwatch.nl / 06-26 17 89 77.